Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je ženou mnoha talentů a profesí, už nám Heidi Klum (50) dokázala mnohokrát. Zda mezi její dovednosti patří i zpěv, zřejmě závisí na vkusu každého jednotlivce. Její poslední počin totiž vyvolat pořádně rozporuplné reakce. Heidi se pustila na tenký led a přezpívala známý hit z 80. let Sunglasses at Night od kanadského zpěváka Coreyho Harta. Ke spolupráci navíc přizvala jednoho z nejuznávanějších DJů světa Tiesta.

Ten se postaral o hudební podkres stejně jako o výsledný remix. Dvojice píseň skrouhla o sloky a vystačila si prakticky pouze se stále se opakujícím refrénem, což mnohé komentující hudební fanoušky už ke konci nudilo. Kritiku si vysloužil rovněž nizozemský DJ, kterému lidé vyčítali, k čemu se to vůbec propůjčil.

Není pochyb, že Heidi odvaha a odhodlání pouštět se do nových věcí rozhodně nechybí. Odvážný je ostatně i videoklip, který se omezil prakticky pouze na vyobrazení modelky v kalhotkách, kožichu a ve slunečních brýlích skotačící u břehu moře.

Klum kromě toho, že patří mezi nejznámější modelky světa, se umí otáčet i v jiných oblastech. Vede se jí na poli moderování, podnikání i produkce. Jestli do jejího portfolia přibyde i profese zpěvačky, se teprve uvidí. Reakce pod videem jsou rozhodně zajímavé a zde více než kde jinde platí, že sto lidí, sto chutí…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám