Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) využije snad každé příležitosti k tomu, aby ukázala alespoň kousek ze svého těla, a nejlépe svoje poprsí. Odvázala se i v Karibiku, kde slavila Vánoce i příchod nového roku. Lidem už ale její exhibice přijde trochu přehnaná a radí jí, ať si založí účet na platformě s předplaceným obsahem.

Modelka odletěla se svým manželem Tomem Kaulitzem na ostrov jménem Svatý Bartoloměj, kde si dosyta užívali hlavně válení na pláži a vodní radovánky. A to byla pro Heidi příležitost k tomu, aby dokonce několikrát znovu ukázala své tělo. Nejen že se točila nahoře bez na pláži a ňadra si zakrývala jen rukou, ale na kameru předvedla i to, že má stále mladistvou duši a ráda se ve vodě prohání na nafukovacím kruhu. A to nahoře bez, kdy svoje vnady neschová, ale naopak je na kruhu pořádně vystaví. Modelka má i v padesáti letech bezpochyby perfektní tělo, její až příliš časté odhalování už ale spoustě lidí připadá nepatřičné. A také jí to dávají dostatečně najevo.

„Proboha, založ si konečně stránku na OnlyFans,“ radí jí například jeden komentující pod článkem v magazínu Daily Mail. „Co je nového? Dej to na OnlyFans,“ píše druhý. „Heidi, už jste ve věku, kdy by se z vás měla stát elegantní dáma a měla byste si nechat oblečení na sobě,“ radí jí třetí. „Má dokonalé tělo, ale nevím, jestli jsme to už všichni neviděli. Proč prostě nechodí úplně nahá,“ ironicky dodává další. Jiní lidé se pozastavují i nad tím, proč s modelkou na dovolené nebyly její čtyři děti, nebo mají pocit, že dříve byla Heidi víc „na úrovni“.

Jsou ale i tací, kteří na jejím „nahém“ vystupování nevidí nic zlého. „Na tom není nic špatného, je to krásná žena a ukazuje perfektní tělo,“ píše jeden fanoušek. „Užívá si života a má ke všemu skvělý přístup. Miluji její energii,“ chválí ji další. Teď už se Heidi s Tomem sice vrátili z karibského ráje do „normálního života“, pokud ale bude platit, jak na Nový rok, tak po celý rok, můžeme se těšit na to, že Heidi toho v roce 2024 předvede opravdu hodně.

Reklama

Další články

Načítám