Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Energická Heidi Janků (61) po pár dnech doma opět zabalila kufry a odletěla na dovolenou. V březnu si zpěvačka s kamarádkami užila pár dní na výletě ve Španělsku, nyní odletěla řádit do Karibiku. Cílem její cesty se stal opět exotický ostrov Martinik.

Zpěvačka má totiž v místě přátele. „Na Martiniku jsem byla poprvé loni, je to nádherné místo, pozvali mě kamarádi, kteří tam žijí,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která se čas mezi koncertováním snaží vyplnit cestováním.

Na plavkovou sezónu je zpěvačka letos rozhodně připravená. Přestože necvičí, může se chlubit skvělou figurou, kterou předvedla v bikinách. „Chodím na pravidelné procházky s Edou, na cvičení moc nejsem,“ prozradila zpěvačka, které rychlá chůze s pejskem stačí k tomu, aby se mohla chlubit fantastickým tělem.

To, že v listopadu Heidi oslavila už 61. narozeniny, by napadlo jen málokoho. Díky stále dobré náladě a nekonečné energii vypadá Janků stejně dobře jako její mladší kolegyně, ne-li líp. Po příletu z dovolené už zpěvačku čeká příprava na letní koncertování. „Budeme mít s kapelou zkoušky a během léta máme spoustu koncertů,“ vysvětlila Heidi to, že tak využila poslední volný čas na dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám