Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to téměř na den rok, co se Heidi Janků (61) „proslavila“ na videu, kde na party s Leošem Marešem vyhazovala své nožky do vzduchu. A jako by chtěla oslavit výročí, zveřejnila na sociální síti fotku, kde opět ukazuje svou postavičku.

Úsměvný skandál z večírku s Leošem Marešem Heidi Janků určitě vynesl spoustu nových obdivovatelů. Zpěvačka se tehdy nechala vyhecovat a v klubu zatančila na svou píseň Když se načančám, a to dokonce na barovém pultu, kde skotačila tak, že ukázala i kalhotky.

Svou štíhlou postavu pak předvedla během roku ještě několikrát, třeba na dovolené na Floridě. A teď, rok po divokém večírku, zveřejnila zrcadlové selfie v sexy šatech.

Heidi sdílela dvě fotografie, které od sebe dělí téměř neuvěřitelné čtyři desítky let. Na té první je zvěčněna jako mladé děvče během vystoupení, na druhé na již zmíněném selfie, ve zlatých šatech s přišitými ozdobami, které odhalují její nohy i dekolt. „1.fotka rok 1985… 2.fotka rok 2024… = 39 let rozdíl,“ připsala ke snímkům a ještě přidala větičku „ještě držím pohromadě“.

Netrvalo dlouho a pod snímky se začaly valit lichotky směrem od zpěvaččiných obdivovatelů. „Krásná ženská jste byla vždy, ale nyní jste ještě krásnější!“ rozplývá se jeden. „Pardón, 2024 je úžasnější,“ lichotí druhý. „Čas člověk nezastaví, u některých čas není příliš znát. Vypadáte skvěle!“ komentuje třetí a čtvrtý zpěvačku označil jako „úchvatnou“ a také „bohyni“, jiný zase jako „kost“, nebo tu, která „zastavila čas“.

A jak to mají zpěvaččini obdivovatelé se šancí na rande nebo případný vztah? Heidi zatím oficiálního přítele nepřiznala a svým fanouškům dala svoje cítění dost jasně najevo fotkou z postele, kde je jen její pes. „Eda je aktuálně jediný tvor mužského rodu, kterého jsem ochotna akceptovat,“ vzkázala všem potenciálním uchazečům o rande.

Reklama

Další články

Načítám