Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si myslel, že jedna rekonstrukce Heidi Janků (61) unaví, mýlil by se. Zpěvačka se už za covidu pustila do úprav svého domu. Jako první nechala zcela předělat kuchyň a obývací pokoj, pak se pustila do zahrady a nyní má za sebou opravu koupelny.

Svým novým místem, kde může v horké vaně během studených zimních večerů relaxovat, se zpěvačka pochlubila. Novou koupelnu má jako dárek k narozeninám. „Musela se vrtat až na cihlu. Byla už příšerná, nešla ani uklidit. Moderní byla před dvaadvaceti lety, ale prvky jako vlnky na kachličkách a obkladech byly katastrofa,“ svěřila se zpěvačka, která má nyní moderní koupelnu s šedými kachličkami a černými detaily.

Celý prostor pak prozářila barevnými ručníky. „Nadčasové, pořád bude krásná, jako vy,“ napsali jí fanoušci k nové koupelně. „Heidi, moc pěkné, ideální třeba pro načančání,“ napsal zpěvačce jeden z fanoušků. Při focení zrekonstruované koupelny Heidi nadšeně fotila každý detail. Nevynechala ani umyvadlo, kde má dva kartáčky, a pozornému divákovi neunikla ani pánská kosmetika ve skříňce. Zpěvačka se v úpravách domu, který obývá se svým psem Edou, našla a s rekonstrukcí hodlá pokračovat i v dalších místnostech.

Reklama

Další články

Načítám