Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Heidi Janků (61) jsme se potkali v první sychravý podzimní den, kdy nezvykle teplé babí léto definitivně ukončilo svoji vládu. „Přesně jsme stihli ukončit letní sezónu na poslední venkovní scéně,“ pochvalovala si ještě trochu unavená z rozlučkového mejdanu s kapelou.

Říjen má zpěvačka téměř nepracovní. Vyrazila jen zazpívat dětem z dětských domovů na soustředění Hejbejte se a zpívejte, které tradičně pořádá cvičitelka Hanka Kynychová. V našem videu jsme zavzpomínali i na její pěvecké začátky. Že by sama děti zpívat učila, odmítá, i když její rodiče hudbu učili, maminka hru na violoncello, tatínek na dechové nástroje. „Myslím, že trpělivost mám, zvládla bych to, ale každý by měl dělat to, co umí. Já na to vzdělaná nejsem a sama bych učit občas potřebovala,“ míní.

Jako zpěvačku sice Heidi čeká nabitá zimní sezóna, ale teď si ještě prodlouží léto. „Odlétám na pár dní, tedy na týden, na Floridu. Těším se, že bude teplíčko. Letím s kamarádkou, která tam měla kdysi dům, tak se tam vyzná. Budeme tam u známých,“ upřesnila těsně před odletem. Teď už se na Floridě vyhřívá, tak už se těšíme na sexy fotky z pláže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám