Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) po loňském pohřbu královny Alžběty II. požádali o odlet do USA s americkým prezidentským párem letounem Air Force One, uvedl britský server Daily Mail s tím, že personál Joea Bidena však žádost odmítl. Údajně kvůli obavám, že by společná cesta mohla způsobit zbytečný rozruch. Dvojice se tak nakonec vrátila do Kalifornie po vlastní ose.

„Vztahy s palácem a novým králem by to mohlo narušit,“ zněl podle zdroje serveru důvod jejich odmítnutí. V době královnina pohřbu, který se konal loni 19. září, již mezi princem a královskou rodinou panovaly velice napjaté vztahy.

Harry s Meghan se podle informací, pramenících od současných i bývalých spolupracovníků Joea Bidena, snažili různými způsoby najít k americkému prezidentskému páru cestu, a to mj. psaním dopisů či posíláním darů.

Několik měsíců před královniným pohřbem prý Sussexští pozvali americkou první dámu Jill Biden na událost Invictus Games, která je dlouhodobě spojena s princem Harrym. Dočkali se ale rovněž odmítnutí kvůli obavám, že by se její přítomnost na akci mohla členů britské královské rodiny dotknout.

Jill Biden prý v minulosti rovněž od Meghan dostala 'zajímavý dárek' jako poděkování za cosi, co od ní považovala za gesto podpory po kontroverzním rozhovoru, který Meghan poskytla před televizními kamerami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám