Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak koncem minulého týdne informovala britská média, princ Harry (39) se s manželkou Meghan (42) definitivně vystěhovali z královského sídla Frogmore Cottage ve Windsoru. Manželé, kteří tak přišli o poslední pomyslný pevný bod v princově domovině, byli v pátek viděni v Kalifornii, když společně odcházeli z kancelářské budovy v Santa Barbaře.

Manželé se drželi za ruce a zatímco Meghan byla v dobrém rozmaru a rozdávala úsměvy, Harry už tak skvěle naladěn nevypadal. Společně s nimi z budovy odcházel i neznámý muž, zřejmě se jedná o jejich ochranku.

V komplexu, kam dvojice zavítala, sídlí řada firem, ale například i studio karate, kadeřnictví, pilates či společnost zaměřující se na jógu a himálajskou meditaci. Není ovšem známo, za jakým účelem do těchto prostor vyrazili a zda například nesjednávají nějaké nové kšefty.

Jak už jsme vás informovali, Meghan nedávno dostala padáka od Spotify s jejím podcastem Archetypes, a to především kvůli velice nízké produktivitě. Spekuluje se tak o tom, jak manželé zajistí jejich nákladný životní styl a zaopatří rodinu. Proslýchá se například, že Meghan by se měla stát tváří značky Dior.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám