Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (39) s vévodkyní ze Sussexu (42) v úterý uveřejnili video, na němž jménem své neziskové organizace Archewell blahopřáli vítězům grantu na podporu vývoje bezpečnějších technologií v hodnotě dvou milionů dolarů. Manželé si na záběrech o celkové délce dvou minut a čtyřiceti sekund povídají s vítězi a působí mimořádně sympaticky, vyrovnaně a v neposlední řadě zamilovaně.

Zahraniční média se tak pozastavují nad tím, zda video nebylo vypuštěno do světa i za účelem umlčení zvěstí o jejich údajných manželských potížích.

Princ Harry s Meghan společně sedí na lavičce v zahradě svého domu v Montecitu a během gratulací vítězům grantů se usmívají na všechny strany. Ve videu volají vítězům, které snímá další kamera a natáčí jejich nevěřícné a nadšené reakce.

Jedná se o jejich první společné gesto směrem k veřejnosti od doby, kdy začaly narůstat spekulace o jejich nejasné budoucnosti, a především o tom, že jejich nastávající pracovní plány jsou ve stylu ‚každý na svém písečku‘. Zatímco Meghan podepsala smlouvu s agenturou William Morris Endeavor, Harry má spolupracovat na pořadu pro Netflix, kdy se bude natáčet jeho výlet do Botswany.

Zdroje blízké páru ovšem jakékoli problémy v jejich vztahu vylučují a tvrdí, že manželé už jsou neustálými fámami otráveni. „Manželství Sussexských je v pořádku. Jde o pracovní cestu. Není to známka nějakých potíží,“ prozradil například nedávno zdroj magazínu OK!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám