Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bydlet v jednom z honosných domů ve slavném Montecitu v Kalifornii je pro mnoho lidí nesplnitelným snem. Díky Gwyneth Paltrow (51) se teď ale aspoň na jednu noc může takový sen stát skutečností i pro běžné smrtelníky.

Herečka je známá tím, že má podnikavého ducha a žádný kšeft jí není cizí. Na svém e-shopu prodává spoustu věcí, včetně slavných svíček s vůní vaginy nebo orgasmu. A teď se rozhodla pro další byznys. V roce 2016 koupila ve slavném Montecitu ekologické sídlo za v přepočtu 107 milionů korun. Jeho součástí je jak dům, ve kterém bydlí herečka, tak domek pro hosty, který se rozhodla pronajmout v rámci celosvětově oblíbené služby. Gwyneth dokonce natočila video, ve kterém lidi na pobyt láká.

„Samota je normální lidský stav, v posledních letech se ale kvůli zvýšené izolaci a nedostatku komunikace staly naše životy ještě roztříštěnějšími...proto vás zvu, abyste přes noc zůstali v mém domě pro hosty v Montecitu. Ačkoliv se potkáme jako úplně cizí lidé, doufám, že se u chutného jídla blíže seznámíme. Můžete ležet u bazénu, vydat se na jednu z mých oblíbených túr a samozřejmě najdete koupelnu zásobenou mými oblíbenými produkty,“ láká Gwyneth, která si je ale dobře vědoma i toho, že v jejím sousedství bydlí spousta hvězd včetně Orlanda Blooma a Katy Perry, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey a samozřejmě prince Harryho a Meghan Markle.

Kolik bude stát večeře a koupačka s oblíbenou herečkou, ještě není jisté, zájemci si mohou domek zarezervovat až 15. srpna. Podle odhadů se ale částka bude pohybovat v ceně hodně luxusní dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám