Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za loňský model to schytala snad od všech. Reparát ale složila úspěšně. Cvičitelka Hana Kynychová (56) se na letošní ročník Českého plesu zbytečně nesvlékala, i když transparentní akcenty na šatech od návrhářky Niny Klymiuk také nechyběly, a kdo chtěl, mohl zahlédnout i její ňadra, což můžete vidět v našem videu.

„Říkala jsem si, že věk přibývá, takže bych mohla být trošku serióznější. Šaty jsem původně plánovala víc odhalené, ale návrhářka měla jiný pocit, a vážím si toho, co všechno vytvořila, protože s tím muselo být hrozně moc práce. Zvlášť ten honzík vzadu,“ řekla Super.cz Hanka. Šifonová sukně, která odhalovala nohy včetně stehen, byla dvojitá, i když cvičitelka původně chtěla jen jednu vrstvu.

Vrátili jsme se k hejtům, které Kynychová za své modely posbírala. Kritizoval ji i Filip Vaněk v pořadu Superchat, kde ji dal jako odstrašující příklad, jak se na ples neoblékat. „Co stylista, to názor. Důležité je, jak se v tom cítí ta žena. Všechny ty modely, které jsem měla, jsem měla ráda,“ míní.

„Je otázkou, jestli byly na tom správném těle. Když jsem oblékla ty poslední, vážila jsem skoro o sedm kilo víc. To pak můžete zvolit jakékoli šaty, ale když to tělo vypadá takhle, není to ideální. Kila navíc jsou obtížná. Určitý věk přináší svá úskalí a my ženy si to musíme přechroupat. Někdo tělo začne schovávat do velkých šatů, ale já jsem cvičitelka, tak by to takhle být nemělo. Jsem ráda, že jsem to překonala a mohu ženám vzkázat, že to chce pevnou vůli a disciplínu a i s přibývajícím věkem můžeme vypadat dobře,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám