Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a vítězka Tváře Hana Holišová (43) nedávno překvapila svou změnou image. Už několik měsíců září ve světlých vlasech a je spokojená. Podle fanoušků vypadá o několik let mladší.

Já jsem se dlouho barvila na tmavou a postupem času jsem se začala vracet ke své původní barvě. Tuto barvu jsem měla, když mi bylo patnáct. A loni mi to sluníčko vyšisovalo a postupem času jsem to nechávala zesvětlit. Teď už dobarvuji sem tam nějakou šedinu, ale jinak to už nechávám být,“ smála se šibalsky Hanka během rozhovoru pro Super.cz.

Hana si také dlouhá léta drží postavu jako proutek. Ideální míry nemá ale díky nějaké dietě, je totiž velmi aktivní a skoro nedokáže odpočívat. „Občas nevím, co bylo dneska ráno. Žiju hektický život, hodně ježdění, přejíždění. Hodně se to proměňuje. Nemám řád, nevím, co je za den,“ komentovala v úsměvem v show 7 pádů Honzy Dědka. Tento způsob hubnutí tak rozhodně není pro každého.

Inspirací v aktivním životě je jí i její tatínek, který za měsíc oslaví úctyhodný věk. „Tatínkovi bude 94 v dubnu. Bohužel po něm nemám pamatováka. On uměl 6 světových jazyků aktivně. Nechápu to. Já mám takové potíže se selektivní pamětí, tolik věcí vypouštím. I věci, které bych si fakt chtěla zapamatovat. On mi toho v životě tolik řekl, důležitého a zajímavého. Nic si nepamatuju. Vytěsňuju strašně moc věcí, jak zážitků nebo když si chci zapamatovat vědomostní záležitosti. Strašně se snažím, ale nedokážu to,“ dodala se smíchem Hana Holišová, která se těší, až si 20. dubna zazpívá na Galakoncertu Karla Vlacha a hostů v pražském Kongresovém centru. Společně s ní vystoupí i Tereza Mašková (28), Václav Noid Bárta a večerem bude provázet Adéla Gondíková (50).

Reklama

Další články

Načítám