Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se herečka a vítězka Tváře Hana Holišová (43) v létě ukázala na veřejnosti s novou barvou vlasů, vlnité blond kadeře okamžitě vyvolaly velký rozruch. Tento odstín podle mnohých k herečce přesně sedí.

Ty vlnité vlasy mám díky tomu, že jsem měla na představení Marta spletené copánky, a tohle je důsledek. Ke své téměř původní barvě jsem se vrátila už před lety, ale teď je to asi vyšisované od sluníčka,“ svěřila se Super.cz tehdy Hanka.

Teď, o tři měsíce později, vyšisování stále drží, a když se Hana Holišová objevila jako kmotra nové knihy Pavla Hénika Šíleně veselý princ o Václavu Neckářovi, opět všechny přítomné nadchla. V zeleném kabátku s rozevlátými kudrnatými vlasy mnohým připomínala kolumbijskou zpěvačku Shakiru (47).

Na křest knihy dorazila jako náhrada za zpěvačku Martu Kubišovou (81), která zalehla s nachlazením kvůli změně počasí.

Na křtu nechyběl samotný Václav Neckář, který 23. 10. oslaví 80. narozeniny. Kniha, která vypráví o jeho životě, je pro něj velkým darem. Hana byla při křtu dojatá.

„Marta Kubišová přeje, aby se knize dařilo, mám vyřídit pozdravy. Mě se často ptají, zda o něčem sním nebo o čem jsem snila, když jsem byla malá. Já odpovím, že jsem chtěla jako malá být šíleně smutnou princeznou, díky tomu úžasnému filmu a muzice, ale hlavně díky tomu roztomilému princi, který zdobí naši scénu tolik let. A v životě by mě nenapadlo, že mu budu takhle přát k narozeninám. Pane Neckáři, všechno nejlepší,“ nechala se slyšet Hana Holišová.

Reklama

Další články

Načítám