Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrté kolo taneční soutěže Let’s Dance se stalo osudným pro Hanu Gregorovou (71). Herečka po boku profesionálního tanečníka Róberta Pavlíka opustila parket po odtančení elegantní rumby. Ani odvážné šaty na postup nestačily.

Maminka Ondřeje Brzobohatého (41) svou účastí v náročné taneční show mnohé šokovala. V letošním ročníku slovenské verze StarDance byla Gregorová nejstarší tanečnicí, mladším kolegům ale zdařile sekundovala.

Ve čtvrtém kole podporovaly herečku obě děti, kterým také věnovala svůj tanec. „Komu jinému bych to měla věnovat, samozřejmě, že mým dětem,“ svěřila se v medailonku Hanka. V publiku tak nechyběla dcera Rola ani syn Ondřej s manželkou Danielou. Na parketu se Gregorová objevila v černé róbě s vysokým rozparkem a v síťovaných punčochách. Její rumba však tentokrát nestačila.

„Podle mě to byl pěkný tanec, pěkně se na to koukalo. Já se snažila najít aspoň dva kroky, které byly do té hudby,“ řekla Tatiana Drexler na tanec, který byl podle poroty její nejslabší. „Nebylo to dobré, známky nebudou dobré, ale chci říct, že to fakt není jednoduché. Haničko, pokud z toho máš dobrý pocit, že jste to dobře zatančili, tak to je nejdůležitější,“ ohodnotil tanec Zdeněk Chlopčík, tentokrát čtvrtý porotce show, kterou mohou čeští diváci sledovat na platformě Voyo.

Po vyřazení publikum herečku odměnilo ovacemi ve stoje. „Moc děkuji, je to dojemné, ale skutečně jsem do toho šla s tím, že všichni věděli, kolik mám roků. Neustále mi to někdo v komentářích zdůrazňoval, ale myslím, že je třeba zkusit všechno. Možná že někoho v mém věku inspiruji k tomu, aby začal chodit na taneční kurzy, je to úžasné,“ řekla herečka v závěrečné řeči a poděkovala i svému tanečníkovi.

„Lidi v mém věku, neseďte doma, nehrajte karty a neluštěte křížovky a běžte tančit, třeba tam i někoho potkáte. To mi to dalo, strašně mě to bavilo a vy, co kritizujete u těch počítačů, tak si to zkuste, naučte se za čtyři dny křepčit jako srnka, to nejde,“ dodala závěrem herečka.

Reklama

Další články

Načítám