Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halina Pawlowská (69) je známá tím, že má celý život kypřejší tvary a nebojí se o nich mluvit. Teď ale všechny své fanoušky překvapila snímkem, který prozradil, že moderátorka značně zhubla. Lidé jí gratulují, někteří jsou ale z její proměny i trochu smutní.

Halina o sobě před časem sama prozradila, že plnoštíhlá byla už od svých čtrnácti let. V průběhu života pak držela různé diety, které byly více či méně úspěšné. Kila navíc ale k moderátorce vždy patřila a i ona sama vypadala, že je sama se sebou spokojená. Ženám, které nejsou smířené s tím, jak vypadají, poradila, že si prostě musejí zvyknout. Snímky s jídlem umisťuje dokonce i na své sociální síti, naposledy před pěti dny se nechala vyfotit se štrůdlem.

Teď ale na svém profilu sdílela novou fotografii, na které je s kuchařem Přemkem Forejtem a jeho psem a sledující se nestačí divit. Halina na ní vypadá prostě skvěle. Světlejší vlasy, opálená pleť a hlavně kila dole způsobily, že moderátorka skutečně září. „Mám dva nové kamarády, jeden je Naira a druhý Přemek. Miláčci hubení a přitom mají rádi jídlo,“ napsala k fotce Halina. A lidé ji hned začali komentovat.

„Ty vypadáš skvostně,“ napsala Halině Leona Machálková (56). „Halino, vy jste poloviční, sluší vám to,“ připsala jedna ze sledujících. „Halinko, vypadáte úžasně, taky bych potřebovala zhubnout, ale jak na to, aby zase nebyl jojo efekt?“ ptá se další. Našly se ale i takové, které byly z moderátorčiny proměny trochu smutné. „Ta figura je super! Chcete nás, obézní, inspirovat nebo rozladit?“ reaguje fanynka. Halina každopádně svou novou fotkou na internetu vzbudila senzaci a všichni už se určitě nemohou dočkat, až jim prozradí svůj nový recept na hubnutí.

Reklama

Další články

Načítám