Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká hudební ikona Gwen Stefani má po čtvrtku za sebou jeden z nejvýznamnějších dnů kariéry. Zpěvačce se totiž dostalo cti mít svou hvězdu na slavném Chodníku slávy v Hollywoodu, čímž se dostala do vskutku vytříbené společnosti. Nestárnoucí umělkyně navíc mohla jen těžko zvolit výstižnější model…

Čtyřiapadesátiletá Gwen dorazila na slavnostní událost odhalení své hvězdy v doprovodu svých nejbližších včetně manžela, populárního country zpěváka Blakea Sheltona. Podpořit zpěvačku přišli také její rodiče Patti a Dennis Stefani, stejně jako její tři synové Kingston, Zuma a Apollo, které má z manželství s Gavinem Rossdalem.

Když se slova ujal její muž, s nímž se poznala v roce 2014 díky společnému ‚porotcování‘ v pořadu The Voice, neudržela zpěvačka emoce a ukáplo i pár slz.

„Bylo mi hned jasné, že je Gwen v první řadě maminkou, a to nade vše na světě. Byla to její práce číslo jedna. Kluci byli jejími malými bodyguardy. Ale dnes je krásné vidět, že je oceněna i za svůj vedlejší projekt, kterým je být jednou z největších hvězd na světě,“ chválil svou ženu Shelton.

Reklama

Další články

Načítám