Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zaslouženou dovolenou odletěla s rodinou Gabriela Soukalová (34). Bývalá biatlonistka měla v posledních týdnech opravdu napilno. Nejen že měla premiéru svého dokumentárního snímku, ale stihla si také splnit sen a nazpívat song. Po pracovním kolotoči se blondýnka rozhodla konečně vypnout.

S dcerkou Izabelkou a partnerem Milošem, s nímž Gabriela plánuje svatbu, odletěla na Zanzibar. Jak ve filmu, který měl nedávno premiéru, prozradila, otec její dcerky ji požádal o ruku. „Říkala jsem, že postupem času, a pokud bude přítel chtít a dojde k závěru, že by tento krok chtěl učinit, tak budu ráda,“ svěřila se před odtajněním informace pro Super.cz Gabriela.

Dovolená v Tanzanii je tak možná obdobím odpočinku, kdy sportovkyně načerpá energii na blížící se svatební přípravy. Z exotické krajiny už stihla poslat svým fanouškům také prosluněný pozdrav. „Odměna v podobě odpočinku je tady,“ svěřila se Soukalová, která sdílela z pláže fotky v plavkách.

Bývalá sportovkyně je ve skvělé formě a na plavkovou sezonu je rozhodně připravená. Odpočinek a klid jí přejí také její fanoušci. „Krásnou dovolenou, Gábinko, moc Tě zdravím. Užívej a relaxuj,“ napsala jedna z fanynek. „Užívejte si to moc, Gábi, zasloužená dovča,“ připsala další z nich.

Reklama

Další články

Načítám