Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci si na bývalou reprezentantku v biatlonu Gabrielu Soukalovou (34) zvykli v primáckém Showtimu. Letos v únoru ale dala v televizi výpověď.

Mohl za to tehdejší návrat Evy Hecko Perkausové (30), která vystřídala Gabrielu Laškovou (34) a ta dostala nabídku moderovat zmíněný bulvární pořad. „Včera jsem se dočetla v médiích, že odcházím z televize Prima. Nechci tady rozebírat, že si myslím, že by bylo slušné, abych se to od svých nadřízených dozvěděla jako první. To, co vám chci ale sdělit, je fakt, že moje setrvání na televizi Prima je aktuálně závislé na rozhodnutí mojí kolegyně Gabči Laškové, zda bude chtít z Hlavních zpráv přejít na místo moderátorky pořadu Showtime. V návaznosti na vzniklou situaci, ve které se necítím úplně komfortně, jsem se rozhodla, že první krok udělám já a odejdu,“ informovala na svém Instagramu.

Z Primy nakonec odešly obě Gabriely. Soukalová ale nyní hlásí návrat na televizní obrazovky. Přijala nabídku od ČT. Už dnes odpoledne se představí jako komentátorka na ČT sport. Spolu s Tomášem Jílkem bude komentovat první štafetový závod žen letošní sezony ve švédském Östersundu. V týmu komentátorů se neobjeví Tomáš Lachman, zotavuje se po těžkém úraze.

Biatlonové studio začíná na ČT sport ve 14.55 a samotný závod začíná v 15.20. „Těším se na novou výzvu a i na to, že uvidím biatlon z úplně jiného pohledu,“ komentuje Gabriela Soukalová svou novou roli.

Reklama

Další články

Načítám