Hlavní obsah
Článek

Je tu další díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy z let minulých, které se hodně řešily.

O Báře Polákové (40) se všeobecně ví, že je to velká tajnůstkářka. Je to až neuvěřitelné, ale je to už devět let, kdy na tuto oblíbenou herečku prasklo, že je těhotná s hercem Pavlem Liškou (52), se kterým tehdy randila více než rok. Báře se těhotenství dařilo utajit až do šestého měsíce. Do karet jí také hrálo to, že rostoucí bříško na ní v té době nebylo vůbec vidět.

Jak je to dnes? Bára a Pavel mají spolu dvě dcery, ovšem jejich vztah se rozpadl. Rozchod se jim ale podařilo tajit přes tři roky a to, že spolu nejsou, se společnost dozvěděla až v roce 2021.

A pojďme se vrátit k události, která se odehrála na konci května v roce 2011. Před třinácti lety totiž prožívala nelehké období Aneta Langerová (37). Po návratu z koncertu v Košicích zažila šok. Vykradli jí byt, odkud zmizely všechny počítače. O pár dní později ale vyšlo najevo, že z ní zloději vytáhli další peníze. Super.cz tehdy zjistil, že za tučný obnos zpěvačce zloději vrátili odcizený notebook. Policie naštěstí zloděje dopadla o pár týdnů později.

Jak je to dnes? Aneta nyní zažívá velmi veselé období. Slaví totiž dvacet let na scéně. Fanoušky tak potěšila speciálním dvojalbem, které obsahuje největší hity i nejnovější singl a videoklip.

Před devíti lety, tedy na konci května roku 2015, rozesmutnila Simona Krainová (51) své fanoušky. Dozvěděli se totiž, že ji neuvidí ve velké seriálové roli. Tehdy blonďatá kráska bodovala na filmovém plátně ve snímku Vybíjená, a tak o ni projevili zájem producenti seriálu Vinaři, o kterém dnes víme, že byl velmi úspěšný. Roli ale Simona překvapivě nevzala. Super.cz tehdy vysvětlila důvod. Co řekla? To i více se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám