Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko už zná letošních 10 finalistek soutěže krásy Miss Czech Repubic, které mají za sebou několik výzev. Jednou z nich byla plavková challenge, během které krásky ukázaly své křivky v bikinách.

Aktuálně dívky čeká několik měsíců příprav na finále, které se uskuteční už v květnu. Sama ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) je s letošními finalistkami opět spokojená. Zároveň přiznala, že se do soutěže letos probojovaly výrazně starší soutěžící, než tomu bylo v minulých letech.

„Máme tam dvě šestadvacetileté, pětadvacetileté, čtyřiadvacetileté a jenom dvě devatenáctileté. Trend se posouvá k tomu, že se vybírají vyzrálejší ženy. Vědí, co chtějí. Nejdou to jen tak zkusit a vědí, že ta práce je opravdu náročná a že musejí nejen brát, ale i dávat, být profesionální. Osmnáctiletá slečna je třeba krásná, ale není ještě psychicky vyzrálá. To přichází později, protože si musíte zažít nějaké eskapády a spadnout dolů. Až potom jsou hotové osobnosti,“ svěřila se Taťána Makarenko Super.cz během představení finalistek.

V galerii se podívejte, jak to finalistkám sluší v plavkách. Máte už svou favoritku? Hlasuje!

Která finalistka Miss Czech Republic je vaší favoritkou?
Marie Babíčková
25,9 %
Petra Beníšková
4,7 %
Veronica Biasiol
2,4 %
Michaela Sedláková
6,6 %
Simona Kuklová
14,8 %
Tina Diallo
2,6 %
Michaela Macháčková
3,4 %
Julie Smékalová
2,2 %
Adéla Štroffeková
35,2 %
Alina Demenťjeva
2,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15081 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám