Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá finalistka Miss České republiky Petra Kamencová se probojovala mezi finálovou pětku MasterChefa. Je maminkou dvou dětí a svůj život si neumí představit jinde než v kuchyni.

„Já vařím odmalička. Vždycky jsem to milovala. Lidé, co mě znají, si představí sport a vaření. Nevěděla jsem, jak to popostrčit, abych se tomu mohla věnovat víc než jen doma u plotny. Říkám si, že jsem v MasterChefovi měla být dávno. Ale lepší pozdě než nikdy,“ řekla Super.cz Petra.

„Mám plnou hlavu konceptů a jen přemýšlím, kterou cestou se vydám. Ráda bych prošla nějakou průpravou, chci se vzdělávat. Zatím mám různé online směry, pořádám kurzy, teď zrovna vánočního cukroví,“ usmívá se kráska, která na zakázku letos peče přes třicet kilo cukroví.

A i když je stále u plotny, nepřibírá. Naopak si drží velmi štíhlou postavu. „Já o Vánocích hubnu, jak stále peču a nevytáhnu z kuchyně paty, tak už je mi z toho zle a leze mi to krkem. Už na to ani nemám chuť, a to prosinec teprve začal,“ dodala Petra Kamencová.

Kdo MasterChefa vyhraje? „Znám vítěze a držím to pod pokličkou. Říct to nemůžu. Tři měsíce už umím mlčet,“ uzavřela na křtu kalendáře pro nadaci Anežka, který uspořádala zpěvačka Míša Gemrotová s manželem Jiřím.

Související témata:

Další články

Načítám