Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Červený koberec slavnostní premiéry akčního snímku Vyproštění 2 se zahalil do černé. Vůbec první předpremiéru internetové platformy Netflix u nás si nenechala ujít řada známých tváří. V kině Lucerna se na snímku s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli objevily české krásky, které tentokrát vsadily na klasiku.

Slavnostní premiéru filmu moderovala Zorka Hejdová (33). Ta byla také ozdobou celé akce. Na červeném koberci zazářila v černých mini šatech s průstřihy, ve kterých dala na odiv své sexy tělo. Na mini vsadila také účastnice reality show Survivor Veronika Přikrylová alias Veve.

Na filmovou premiéru oblékla krátkou sukénku, ve které dala na odiv své opálené nohy. Model doplnila bílým topem a sáčkem ve stejné barvě. Na malé černé vsadila také Bára Mottlová (37). Na slavnostní příležitost si vzala lakované klasické lodičky, třásňové šaty na šňůrkových ramínkách a celý model doplnila luxusní kabelkou. Do kina ji doprovodil její přítel David, bez kterého nedá ani ránu.

Se svou drahou polovičkou na uvedení akčního snímku dorazila také modelka a herečka Naomi Adachi, která je zamilovaná čerstvě. Premiéru si se svou ženou nenechal ujít ani bavič a režisér Jakub Kohák (49), ten však svůj outfit na slavnostní událost poněkud podcenil. Kdo další se v kině objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám