Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filip Březina je aktuálně jedním z nejvýraznějších českých herců. Téměř ze dne na den si ho diváci zamilovali v seriálu Smysl pro tumor, kde hraje hlavní postavu. Tedy úspěšného medika a ragbistu, kterému rakovina otočí život vzhůru nohama.

Kvůli časově náročnému natáčení ve Smyslu pro tumor obětoval stálé divadelní angažmá a nyní je i přes velký úspěch seriálu v situaci, kdy nemá tolik práce a obává se, aby měl na nájem. „No, to taky,“ reagoval na dotaz moderátorky Českého rozhlasu, která se ho ptala, jestli by mohl mít problémy s jeho placením.

„Čeká mě teď jen hraní v divadle. Nemám žádné další divadelní zkoušení ani natáčení,“ svěřil se Filip Březina a přiznal nejistotu.

„Je to trochu stresující, ale zatím v pohodě. Jsem rád v zápřahu. Já totiž fakt potřebuju mít program, neumím se moc flákat,“ řekl herec, který je nové práci víc než otevřený. Na popud moderátorky přidal vzkaz pro případné přihlížející režiséry. „Říkám si tady o nějakou pěknou roli, děkuju. Cokoliv, něco pěkného,“ dodal Filip Březina s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám