Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

57. ročník filmového festivalu v Karlových Varech je minulostí. Také tento rok bylo ze strany celebrit postaráno o nějaké nedorozumění nebo faux pas.

O největší rozruch se letos postaral bezesporu Kamil Bartošek (38) alias Kazma, který šokoval všechny pozvané na tiskové konferenci k filmu Tajný zákop, kde se měli ukázat Kryštof Hádek (42) nebo Jiří Langmajer (57). Místo nich ale dorazil právě Kazma, který si ze setkání udělal reklamu na svůj vlastní film, který přijde do kin už v srpnu a má lidi opět šokovat. Zmínění herci mají ve filmu také účinkovat, ale neměli o tom doposud ponětí.

"To nejsem já. Nemám s tím vůbec nic společného. Vůbec v tom nehraju. A jestli někdo, tak je mi podobný," řekl Super.cz Jiří Langmajer s tím, že si nepamatuje, že by se zahraniční produkcí natáčel v kostýmu nacistického důstojníka, jak se objevil na plakátě a v upoutávce. Sám Jiří Bartoška (77) se k celé věci zatím nevyjádřil.

Další trapas má na svědomí komik Tomáš Měcháček, kterého fotografové načapali během nočního močení na veřejnosti.

„Nemočil jsem na ulici, ale do křoví vedle schodů. A nenačapali mě, ale pronásledovali mě. Kdo říkal, že nechcal v křoví, chčije tam doteď. Jsem Měcháček, ne měch,“ svěřil se Tomáš pro Super.cz s tím, že ho titulky v novinách pobavily.

Diskutovat by se dalo také o některých modelech, které celebrity vynesly. O menší faux pas se postarala také herečka Eva Holubová (65), která dala přednost pohodlnosti a na červený koberec vynesla šaty, které jsou vhodnější na procházku do města.

Příliš teplé počasí se podepsalo na herečce Aleně Dolákové (34) v modelu od Lukáše Macháčka. Nesavá látka zapříčinila, že pot pod jejími pažemi zkrátka nešel nijak skrýt. Ani hollywoodská hvězda Robin Wright se nevyhnula faux pas. Závěrečný večírek vzala na lehkou váhu, nedodržela daný dress code a její volba džínů se sportovní bundou doslova bila do očí.

Rozruch vyvolal také jeden z modelů návrhářky Debbie Brown. Stříbrné šaty se líbily do té doby, než se modelka otočila. Zezadu totiž byly úplně nahé a modelka ukázala holý zadek.

Reklama

Další články

Načítám