Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dcerou, fotografkou Karolínou, a jejím přítelem Matějem Paprčiakem, hercem a modelem, který se loni účastnil reality show Survivor, dorazila na červený koberec závěru karlovarského filmového festivalu herečka Eva Holubová (65).

"Nejsme tady ani tak za rodinu, ale jako spolupracovníci kreativní firmy Holubice Agency," udělala si hned reklamu herečka. Probrali jsme i modely, v nichž se na slavnostním vyhlášení objevili. U Matěje to bylo jasné, podle dress codu dorazil ve smokingu. "Má jich asi deset, tak jsme mu jeden vybraly," smála se Eva.

"Já mám na sobě šaty, které jsem oblékla na maturiťáku, i v rámci udržitelnosti. Myslím si, že nemusí mít každý rok slečna nové šaty," prozradila hereččina dcera Karolína. "A já mám svoje oblíbené šaty, protože se do nich vejdu a neškrtí mě," dodala Holubová, která měla přes ruku přehozený pléd, aby jí v noci při přesunu z kina nebyla zima.

Evu Holubovou bychom měli brzy vidět v novém historickém slovensko-kanadském filmu Konečně máme republiku, kde si zahrála po boku Bolka Polívky, Jana Budaře nebo Judit Pecháček. A jako herci se už etablují i mladí, Karolína s Matějem spolu totiž hrají v představení Studia Dva Mě nezadusíš. "Takže já asi začnu fotit a psát knihy a oni budou lítat po jevišti, už jsem unavená," předává Eva štafetu další generaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám