Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli je zpěvačka Ewa Farna (30) na první pohled velmi sdílná, ve skutečnosti si své soukromí střeží a příliš se o aktivitách mimo pódium a nahrávací studia nesvěřuje. Podařilo se jí ututlat i to, že strávila celých pět týdnů v exotice.

Ewa bude letošní prázdniny trávit pracovně a vzhledem k tomu, že se jen tak nezastaví, tak se vypravila na dovolenou fikaně ještě před létem. Relax si prý maximálně užila, odjela totiž až do daleké Indonésie. „Na dovolené jsem byla v krásné Indonésii, kde jsem měla pětitýdenní restart. Bylo to úžasné, prázdniny budou ale celé pracovní,“ svěřila se Farna, která si mimo jiné v létě díky Petru Šiškovi a Lešku Wronkovi nadělila krásný hudební dárek.

Na festivalu Dny lidí dobré vůle na Velehradě si totiž zazpívala zbrusu novou píseň se svými pěveckými kolegyněmi Markétou Konvičkovou a zpěvačkou Elis. „Duše vlídná, pošle dál našim snům svou zprávu, hlídá v myšlenkách, řekne všem, jsme v právu. Bůh ví, v proměnách naznačí směr cesty nám,“ to je jen část z nové písně, kterou napsal Petr Šiška a hudbu k ní složil Lešek Wronka a v budoucnu ji jistě ještě mnohokrát uslyšíme.

Související témata:

Další články

Načítám