Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scott Disick prošel během posledních pár měsíců extrémní vizuální proměnou. Z dobře rostlého a stavěného muže jako by dnes nic nezbylo. Americký podnikatel a mediální osobnost, který proslul mimo jiné v televizních reality sériích a jako manžel Kourtney Kardashian, svým aktuálním vzezřením vyvolal obavy u fanoušků, kteří volají po tom, aby vyhledal odbornou pomoc.

Čtyřicetiletý Disick byl spatřen v sobotu večer při odchodu z podniku Catch Steak v Hollywoodu, kde pobyl s několika přáteli včetně modela Jordana Baretta. Scott následně pokračoval do klubu Offsunset, odkud si v autě odvážel sličnou dámu v minisukni, kterou se podařilo britskému serveru Page Six identifikovat jako Sarah Bauer.

Zatímco jedni svalují jeho radikální váhový úbytek na lék Ozempic, jiní v jeho propadlých tvářích, nepřítomném pohledu a tmavých kruzích pod očima vidí něco daleko vážnějšího.„Žil s depresemi a závislostmi celé roky. Vypadá to, že znovu potřebuje pomoc. Za to se není třeba stydět. Všichni ji někdy potřebujeme,“ míní jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Tohle je ozempic spojený s užíváním drog,“ má jasno jiný čtenář.

„Tohle je víc než drogy. Hádám, že je s něčím nemocný. Možná něco společného s malabsorpcí. Ten vyzáblý vzhled dokonce vypadá jako myotonická dystrofie,“ přidal svůj odhad další čtenář. „Vypadá to na nějaké fatální onemocnění,“ domnívá se další.„Zřejmě nejde o zdravotní problém mimo jeho kontrolu, ale je víc než pravděpodobné, že s tím má co dočinění jeho nebezpečný životní styl. Probuď se, Scotte, tvoje děti jsou příliš malé na to, aby ztratily otce.“

Disick, který má s Kourtney tři děti , se od rozchodu s ní vídal s řadou slavných žen a platí za jednoho z největších svůdníků Hollywoodu, jeho doménou jsou přitom hlavně mladé modelky. Jeho kouzlu neodolaly v minulosti například Sofia Richie, Amelia Hamlin, Hana Cross či Kimberly Stewart. Během svých nočních tahů byl ovšem vídán s nespočtem dalších modelek.

Reklama

Další články

Načítám