Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scott Disick (37) si zjevně nedá pokoj. Bývalý partner Kourtney Kardashian má léta slabost pro výrazně mladší ženy. Ostatně s takovými býval i Kourtney nevěrný. Pak se ale zklidnil po boku Sofie Richie. S o 15 let mladší modelkou začal randit, když jí bylo pouhých 19 let, a vztah jim vydržel tři roky. Letošní rozchod s ním ale nejspíš tolik neotřásl. Sbalil totiž další náctiletou modelku, Amelii Hamlin.

Hamlin je dcerou Harryho Hamlina a herečky Lisy Rinny, známé ze seriálu Melrose Place nebo reality show Paničky z Beverly Hills.

S Disickem je spojována od kontroverzní oslavy narozenin Kendall Jenner, kde se objevila po jeho boku. V objetí se procházeli nedávno i po pláži v Malibu, kde je zachytili fotografové.

Amelia vystavila na pláži dokonalou postavu v bikinách. Stejně jako její starší sestra Delilah se věnuje modelingu a figuru má skvělou. V dospívání ovšem trpěla poruchou příjmu potravy.

Do kupy se dala před dvěma roky a s problémem se svěřila na sociálních sítích. To jí prý velmi pomohlo, stejně jako podpora její slavné matky. Dnes už rozhodně není kost a kůže a vypadá mnohem zdravěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám