Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru nové divadelní hry Trosečnice si nenechala ujít ani zpěvačka Sharlota Frantinová (27). Na nové představení, ve kterém exceluje mimo jiné Veronika Žilková (62), dorazila se svou maminkou. V počtu tetování se obě zřejmě předhánějí.

Zálibu v malůvkách na těle nemá v rodině jen známá zpěvačka. „Maminka je víc potetovaná, je ještě větší blázen než já. Mně se to líbí. Stojí si za tím, jaká je, a to by měl dělat každý,“ svěřila se nám nedávno zpěvačka. Stejně jako ona má i její maminka potetované celé ruce, ale i krk. Je tudíž jasné, kde Sharlota zdědila vášeň pro ozdobené tělo tetováním. A jinak tomu není ani u její o sedm let mladší sestry, která už sama tetuje.

S Žilkovou Sharlota hraje v jednom muzikálu a s jejím synem Vincentem chodila před lety do školky, na premiéře tak jako kolegyně nemohla chybět. Ve společnosti se zpěvačka pravidelně objevuje se svým manželem, tentokrát tomu ale bylo jinak. A nejenže má maminka blízko k tetování, ale stejně jako její dcera na sebe ráda upoutá pozornost originálním modelem.

Zatímco Sharlota se oblékal celá do černé a k volným kalhotám zvolila upnuté triko, na které si nasadila páskový korzet, její maminka šla do barev. K černým koženkovým kalhotám oblékla výraznou zelenou halenku se zvířecím vzorem a byla nepřehlédnutelná.

Reklama

Další články

Načítám