Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na tělo zpěvačky Sharloty Frantinové (27) je jasné, že už příliš místa na další kérky nezbývá. I tak se raperka, která se ve společnosti ráda objevuje v extravagantních modelech, rozhodla své křivky opět nechat potetovat.

Svým ozdobeným tělem se energická umělkyně ráda pochlubí i polonahá. Což ukázala i na dovolené v Egyptě, kam na pár dní vyrazila za odpočinkem. V plavkách předvedla své vysportované tělo, kterému se v posledních týdnech věnuje víc než dřív.

Zpěvačka totiž přiznala blíže nespecifikované zdravotní problémy, se kterými se potýká. „Bohužel si teď procházím náročnějším obdobím ohledně zdraví a já vím, že spravedlivě ukazuješ vztyčený prst, a já slibuji, že se o tebe budu starat lépe a budu se snažit vstřebávat a pochopit, že nejsi schopno zvládat vše na pohodu, tak jako před 10 lety,“ nechala se slyšet Frantinová, která byla neustále v jednom kole.

Nejenže se nyní o své tělo snaží lépe pečovat, ale se svou mladší sestrou, která se jí o tetování stará už řadu let, vymýšlí na svou kůži stále nové malůvky. Tu další bude mít nad zadečkem. „Nechala jsem si kérovat ouška, jinak se ségrou dodělávám záda, pořád mám nad zadkem takový pruh, na který se fakt netěším, tam to fakt bolí,“ svěřila se Super.cz Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám