Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická kráska Angie Mangombe se letos plánuje vdávat. Brát si bude Muže roku Josefa Kůrku, se kterým má chlapečka Rafaela. A přípravy nechce rozhodně podcenit a nevěnuje se jen výběru šatů. Po pár měsících od operace prsou šla na další zákrok.

Na přelomu roku se influencerka rozhodla podstoupit odstranění implantátů. Velká prsa jí způsobovala zdravotní potíže. „Teď jsem fakt spokojená. Přijde mi, že to ke mně jde víc, a vůbec mi ty velký prsa nechybí, ani mým zádům nechybí,“ svěřila se Super.cz nedávno Angie, která sdílela snímky z dalšího zákroku.

Tentokrát si nechala zúžit nos. „Čekala jsem mnohem horší tu bolest a že budu víc nateklá. Nos je nateklý hodně, ale jinak mi přijde, že je to v pořádku,“ svěřila se na sociální síti a podělila se o snímek s přelepeným nosem.

Výsledkem po operaci se pak také pochlubila, přičemž zmenšení nosu je patrné na první pohled. Angie se bude vdávat v červenci a na svůj velký den chce být spokojená se svým zevnějškem. „Termín máme v červenci, už máme i místo a vše domlouvám s koordinátorkou, se kterou ladíme, aby bylo všechno perfektní,“ prohlásila Mangombe.

Reklama

Další články

Načítám