Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v červenci se influencerka Angie Mangombe stala maminkou. Syna Rafaela dosud účastnice reality show Like House nebo Výměna manželek ukazovala jen na sociálních sítích. Tentokrát s půlročním chlapečkem vyrazila poprvé do společnosti.

„Byl dnes poprvé ve společnosti a koukala jsem, že ho hrozně baví se fotit, takže možná bude hodně po tatínkovi,“ řekla se smíchem Mangombe, která má malého syna s Mužem roku Josefem Kůrkou. „Uteklo to strašně rychle, za chvilku už půjde do jesliček. Je to neskutečný. Ještě jsem se furt nesžila s tím, že jsem máma. Čekám, kdy to přijde,“ svěřila se Super.cz Angie, která od začátku mateřství čelí kritice kvůli výchově syna.

Sledující na sociálních sítích jí vyčítají kdeco. Nejvíc jim však influencerka zvedla mandle, když od malého syna odjela už tři týdny po porodu na wellness pobyt. Z hejtrů si Angie nic nedělá, ba naopak provokovala například i slovy, že syna ve chvíli, kdy neměla hlídání, odložila do babyboxu.

Ve skutečnosti však nemá o hlídání nouzi. „Hlídat přijela i moje máma z Anglie, Pepova babička, tedy malého prababička, a i Pepova mamka se snaží,“ svěřila se nám Mangombe, která od narození syna stále pracuje. I proto půjde syn brzy do jesliček. Díky rodině a pomoci to však vše zvládá. „Já se nechci vzdávat práce, nechci, aby to bylo na úkor malého. Chci si to rozdělit tak, abych měla čas na malého i na tu práci. A zatím to vychází, protože máme skvělou babičku, teď dokonce přijela druhá babička, všichni jsou u vytržení, aby ho pohlídali, nemáme problém s hlídáním,“ dodala influencerka, která se synem vyrazila do pohádkového světa v pražských Letňanech.

Reklama

Další články

Načítám