Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angie MangombeJosef Kůrka den svatého Valentýna neslaví, dle svých slov aktuálně šetří na svatbu, která se uskuteční už letos.

„Šetříme na svatbu, tak si teď nemůžeme dovolit nějaké ptákoviny,“ řekl Pepa s úsměvem. Ten požádal svou vyvolenou o ruku koncem roku 2022.

„Termín máme v červenci, už máme i místo a vše domlouvám s koordinátorkou, se kterou ladíme, aby bylo všechno perfektní. Původně jsme chtěli pozvat sto lidí, pak padesát, pak jsme se domlouvali, že do padesáti se nevlezou všichni hosté, které bychom tam chtěli mít. Takže to asi stejně sto bude,“ prozradila krásná influencerka a maminka synka Rafaela detaily svatby.

Svatba je pro páry velkým životním krokem, na který se sám Josef Kůrka těší, a tak se s žádnou předsvatební nervozitou nepotýká. „Ne, nervy nemám, protože nemám žádné pochybnosti. S Angie chci být a ta svatba bude taková tečka. Těším se na to, myslím si, že každý by měl minimálně jednu svatbu za život zvládnout,“ dodal účastník Survivoru s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám