Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co Angie Mangombe podstoupila plánovanou operaci prsou. Po chirurgickém zákroku už se chlubí menším hrudníkem, se kterým je influencerka spokojená, a pustila se naplno do plánovaní svatby.

„Byla jsem na odstranění implantátů a teď jsem fakt jako spokojená. Přijde mi, že to ke mně jde víc, a vůbec mi ty velký prsa nechybí, ani mým zádům nechybí,“ svěřila se Angie, která je zatím stále v rekonvalescenci a se sportem má ještě počkat.

„Bylo to bolestivé, dozvěděla jsem se, že mi ten silikon zpřetrhal svaly, proto mě bolelo jakékoli cvičení, kde jsem zapojovala prsa,“ řekla Angie, která se letos věnuje přípravám svatby. Bude si brát Muže roku Josefa Kůrku, se kterým má několikaměsíčního synka Rafaela. „Je toho hodně, řeším, koho pozvat, koho nepozvat, jaký dort,“ prozradila Mangombe, kterou samotnou překvapilo to, jak je plánování svatby náročné.

Místo a šaty ale už vybrané má. „Termín máme teď v červenci, šaty mám vybrané, to nejdůležitější máme. Ještě oddávající a bude to všechno. Bude to na statku Vitice, líbil se mi ten nápad statku, velká prostorná budova, moderátor má být Švanci (Petr Švancara - pozn.) a bude to super party,“ dodala influencerka, kterou jsme potkali v zábavním parku v pražských Letňanech.

Reklama

Další články

Načítám