Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský rapper Michal Kmeťo (34), známý jako Separ, bojuje se zákeřnou rakovinou. Svou nemoc tajil, ale ve čtvrtek, po měsících náročné léčby, o rakovině promluvil. A zatím to vypadá, že výsledky jsou příznivé.

„Poslední tři měsíce jsem strávil na chemoterapii. Ano, rakovina. Chemoterapie a její následky jsou největší peklo, co jsem kdy zažil. Netušil jsem, v jak hrozném fyzickém stavu se může člověk ocitnout,“ nechal se slyšet Separ, jenž se letos navíc rozvedl se zpěvačkou Tinou, která v minulosti moderovala s Leošem Marešem SuperStar. Rozešli se ale v dobrém, děti ale nemohl vídat kvůli své nemoci.

„Děti jsem neviděl 2,5 měsíce, protože moje imunita v této covid diskotéce byla riziková. Když jsme se viděli poprvé, bylo to jako ohňostroj emocí, miluji je,“ rozněžnil se rapper.

Léčba byla opravdu náročná. „Jeden nádor mi vyndali, ale CT vyšetření odhalilo, že to hovado se už stihlo rozlézt do jiných částí těla. Zabrala až chemoterapie.

„Na začátku jsem chtěl jít alternativní cestou, ale lékař mi na plnou hubu řekl, že nemám čas spekulovat. Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout. Dnes jsem byl na kontrole. První výsledky říkají, že zabrala. Čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá to, že jsem vyhrál,“ doufá rapper, který poděkoval za podporu především své mámě a přátelům, kteří ho nejvíc drželi nad vodou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám