Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již za devět dní si miliardář Richard Chlad se snoubenkou Annou Marií Kánskou řeknou své ano na exotických Maledivách. Svatba se bude konat 17. listopadu. Datum si pár vybral záměrně.

„Pro nás je to symbolické datum. Věřím, že to nebude jen vstup do nesvobody, ale naopak do svobody. Že nás manželství ještě posune,“ řekla Super.cz Anna Marie Kánská.

Pro Richarda to bude druhé ano, Anna se vdává poprvé. A pochopitelně se chce svému nastávajícímu ve svatebkách líbit. I proto je nyní ve fitku častěji, než bývávala. Společně s Richardem maká na svém těle ve Všenorech nedaleko Prahy.

„Samozřejmě to jsou přípravy do svatebek, ale na druhou stranu si myslím, že rýsuju celý život. Baví mě to. Je ale pravda, že každá žena chce být krásná ve svatebním, i to je můj cíl,“ řekla Super.cz Anna.

Tělo odhalí ve svatebních šatech, které nebudou sice nijak okázalé, ale přece jen její křivky v horkém počasí Malediv ukážou.„Jedu si svůj styl. Jednoduchost. V jednoduchosti je krása. Ale bude teplo, trošku se odhalovat samozřejmě budu,“ dodala krásná blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám