Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a expartnerka moderátora Martina Pouvy Petra Friedlová bojovala o svůj život. Kvůli zdravotním problémům byla dokonce uvedena do umělého spánku a měla malou šanci na přežití. Lékaři jí dávali pouhou dvacetiprocentní šanci.

A nyní to vypadá, že Petra i její tělo pořádně zabojovaly. Je probuzena z umělého spánku, učí se znovu chodit a je zpět v životě.

„Jsem zpátky. Děkuji, že vám můj život nebyl lhostejný,“ napsala Super.cz Petra Friedlová.

„Myslela jsem, že to nezvládnu. Ale nevzdala jsem to. Tak moc jsem chtěla zase sama dýchat bez pomoci. A hlavně chodit. Dokázala jsem to. Vybojovala jsem si svůj život,“ dodala Petra, která doufá, že už je z nejhoršího venku.

Friedlová několik let žila s moderátorem Martinem Pouvou, rozešli se před čtyřmi lety. „Řekli jsme si, že je to tak lepší a každý si můžeme žít svůj život,“ řekl tehdy k rozchodu Super.cz Pouva. S modelkou měli vztah jako na horské dráze, několikrát se dávali dohromady a zase rozcházeli. Ani po rozchodu na sebe ale nezanevřeli a zůstali spolu v občasném kontaktu.

Reklama

Další články

Načítám