Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (36) se vdala. Svatba s jejím dlouholetým partnerem Petrem Plačkem proběhla na Koh Samui v Thajsku. Spirituální obřad se konal v buddhistickém chrámu, kde jim na životní cestu požehnali mniši.

„Sice jsme to nestihli do roka a do dne, ale myslím, že tohle požehnání od thajských mnichů přímo v místním chrámu nám přinese do společné budoucnosti velké štěstí. Vím, že vůbec nemusím popisovat ty emoce, co jsme cítili, protože nás tady už znáte, a dopředu děkujeme, že to s vámi můžeme sdílet,“ uvedla Andrea a Petr k dojemnému svatebnímu videu.

Andrea Pomeje oblékla svatební šaty od módní návrhářky Sandry Mark a do bílé se oblékl také Petr Plaček. Originálně si zvolili i prsteny, které si nevyměnili, ale nechali si je vytetovat na své prsteníčky.

Svatba v Thajsku není dle české legislativy platná, i proto bude probíhat další obřad v Česku, kde nebudou chybět dcera Anička a nejbližší.

„Ano, plánujeme klasickou svatbu v ČR, protože tahle naše thajská u nás není legitimní. Byla to pro nás hluboká duchovní ceremonie, požehnání mnichy a způsob, jak si prožít opravdu silný emocionální moment,“ svěřila se Andrea Super.cz s tím, že si v Česku nechá změnit i své jméno. „Na českou svatbu se také těšíme, protože bude s naší rodinou a bude to zase jiné. Tentokrát i se změnou jména,“ dodala Andrea Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám