Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (36) je vdanou paní. V úplné tajnosti se 1. dubna vdala během pracovní dovolené v Thajsku za dlouholetého partnera Petra Plačka. A prý nejde o žádný apríl. Video z veselky, která se konala v budhistickém chrámu na ostrově Koh Samui, zveřejnila na svém Instagramu.

„Sice jsme to nestihli do roka a do dne, ale myslím, že tohle požehnání od thajských mnichů přímo v místním chrámu nám přinese do společné budoucnosti velké štěstí. Vím, že vůbec nemusím popisovat ty emoce, co jsme cítili, protože nás tady už znáte, a dopředu děkujeme, že to s vámi můžeme sdílet,“ napsala čerstvě vdaná Andrea.

Ve svůj velký den oblékla šaty od své dvorní návrhářky Sandry Mark. Zvolila bílé šaty s třpytkami v dekoltu a zlatým páskem.

Podle české legislativy ale vdanou paní zatím není. Svatby v Thajsku u nás nejsou platné. Andrea s Petrem Plačkem tak budou muset ještě svatbu úředně stvrdit v Čechách.

Reklama

Další články

Načítám