Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička a playmate Adéla Elbel je v sedmém měsíci těhotenství. Dva měsíce před velkým dnem má ale energie na rozdávání a stále pracuje o sto šest.

To dokázala i v průběhu natáčení své show S Adélou v pražském Divadle U Hasičů. Byl to ale do porodu její poslední díl, další chce točit až na podzim. „Rodím v květnu a vystupuju do půlky dubna. Ale moji talk show chci mít hezkou a vizuální, takže další až někdy po porodu,“ smála se komička během rozhovoru pro Super.cz.

Adéla se během natáčení rozhodla, že nám exkluzivně prozradí pohlaví miminka, které čeká. „Bude to holka. Jména máme, ale neřeknu. Je to sranda, královna měla tři dcery, pokud se teda nespletli,“ smála se. Adéla má tedy z prvního manželství dvě dcery: Amálii, které je osmnáct, a skoro devítiletou Vilmu. Její manžel Michal má pro změnu dva syny, čtyřiadvacetiletého Viktora a sedmiletého Antonína. Nyní na svět přivedou společného potomka.

Výběr jména sice tají, s manželem se ale na něm už dávno shodli. „Máme to jasné, mně se o tom jménu zdálo a naštěstí se mému muži líbilo.“

Do své talk show, tedy do posledního dílu před porodem, si Adéla pozvala jako hosty herečku Bereniku Kohoutovou (33) a bývalého politika Miroslava Kalouska. Měla pro to jasný důvod. „Já jsem jeho velká fanynka. To byl ten důvod. On je politik, který umí mluvit o všem možném a je vtipný,“ dodala během našeho rozhovoru Adéla Elbel.

Reklama

Další články

Načítám