Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička a playmate Adéla Elbel (42) vzala rok 2023 pěkně zhurta. Letos v létě se stala vdanou paní. Vzala si svého přítele Michala Rožka. Do toho převezla svou talk show z Brna do Prahy a nyní má další velkou novinku. Je těhotná.

A že to bude velká rodina. Rozroste se totiž o pátého potomka. Adéla má z prvního manželství dvě dcery: Amálii, které je osmnáct, a skoro devítiletou Vilmu. Její manžel má pro změnu dva syny, dvacetičtyřletého Viktora a sedmiletého Antonína. Nyní na svět přivedou společného potomka. Adéle začíná pátý měsíc těhotenství. „Je to skvělý. Je mi samozřejmě pěkně blbě, ale moc pěkně,“ svěřila se s úsměvem Super.cz.

I tak ale komička nezahálí. V lednu pokračuje v natáčení své talk show s názvem S Adélou. 18. listopadu v Divadle U Hasičů přivítá herečku Jitku Sedláčkovou a Jana Čenského. 22. února zase jako host dorazí Miroslav Kalousek s Berenikou Kohoutovou.

Reklama

Další články

Načítám