Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmidílná černá komedie Banáni je další hereckou příležitostí pro zkušeného herce Ondřeje Malého. Ten hraje šéfa ochranky v pohraničním supermarketu Igora. Bývalý manžel herečky Pavly Tomicové si v seriálu střihl i jednu pikantní scénu.

Coby šéfovi ochranky mu nikdy nic neunikne, občas si ale rád udělá pauzu a hlavně na noční směně mizí na toalety, kde na mobilu sleduje filmy pro dospělé a onanuje. U jedné takové pauzy ho ovšem přeruší šéfka skladu Šárka v podání Sandry Novákové, jež se mu jako volající zjeví na displeji telefonu místo lechtivých hrátek. Jeho zděšený výraz hovoří za vše…Na ukázku se podívejte ve videu.

Seriál Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Hrdinové seriálu se nalezené drogy rozhodnou začít prodávat. A to přímo na pokladně prodejny. Třetím do party je skladník Jirka v podání Cyrila Dobrého, jenž se na obrazovkách pro změnu objeví ve žhavé milostné scéně.

Reklama

Další články

Načítám