Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlatá slavice Ewa Farna (30) fanouškům vyrazila dech. Zpěvačka už zřejmě nebude moci zpívat píseň Boky jako skříň, protože na nových fotkách ukázala, jak skvěle vypadá, a zmíněné boky jsou tytam.

K sexy fotkám, které vznikly těsně před profesionálním focením, připsala „Vítej 2024“. A je vidět, že nový rok vzala opravdu zhurta. Na snímcích je patrné, jak zhubla a jak jí tento look svědčí. Přebytečná kila jsou fuč a zpěvačka vypadá opravdu šťastně.

Jsem ještě v procesu a mám z toho radost, protože se cítím zdravěji. Je to příjemné. Po dvou dětech jsem se dostala do fáze, že jsem se necítila zdravě, a tak jsem si řekla, že bych se chtěla starat o to tělo, které mi tak krásně slouží, a nějak mu to vrátit. Ale tak nějak normálně, žádné drsné diety a šílené cvičení. Jen tak s láskou,“ svěřila se v prosinci Ewa Super.cz. O měsíc a půl později je vidět, jak své předsevzetí umí dodržet.

A radost mají i fanoušci, kteří hudebnici zavalili lavinou lichotek. „Evičko, jste dokonalá,“ zněl první komentář. „To je opravdu příjemná změna, vy mládnete,“ napsala zpěvačce pro změnu další fanynka.

Reklama

Další články

Načítám