Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) dnes slaví kulatiny. Populární zpěvačka se tak dostává do kategorie třicátníků, což by jí řekl jen málokdo. Pro většinu národa je pořád tou malou holkou s rovnátky, která na nás chrlila hity jako Měls mě vůbec rád či Zapadlej krám. Od roku 2006 ale přeci jen utekl nějaký ten pátek a charismatická zpěvačka od té doby ukázala, že patří k našim nejtalentovanějším umělkyním.

V průběhu kariéry několikrát čelila kritikám ohledně své postavy, protože před lety razantně přibrala na váze. S hodnocením lidí se vypořádala velmi originálním způsobem, když v roce 2015 vydala hit Boky jak skříň, o jehož text se postarala Patricie Fuxová ze skupiny Vesna. „Já jsem tu píseň napsala na Vošce, kde jsem studovala a dělala jsem takový večírky a Ewa tam přišla, já tam zpívala a nikdo mi tu píseň nechtěl věřit a Ewa řekla, že by se jí docela hodila, tak jsme se domluvily,“ zavzpomínala pro Super.cz textařka.

Zpěvačka, která ovládla jak české, tak polské hitparády, je dnes šťastnou maminkou dvou dětí. Syna Artura a dceru Ellu má s manželem Martinem Chobotem, kterému řekla ano v roce 2017. Tento rok bude pro Ewu Farnou důležitým milníkem její kariéry. Své třicáté narozeniny plánuje oslavit velkolepým koncertem v pražské 02 aréně, a to 14. října.

Ewa Farna na sebe často strhává pozornost kvůli svým outfitům, které se nelibí úplně všem. Na loňském udílení cen Český slavík dorazila v modrém sametovém overalu, na hlavě měla nasazenou korunu a hned se strhla mezi fanoušky mela. V netradičních modelech je ale zpěvačka jako ryba ve vodě. „Umíte si mě představit v černých šatech? To bych nebyla já," svěřila se se smíchem tehdy Ewa Farna Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám