Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) si jako úspěšná zpěvačka na nedostatek financí nemůže stěžovat. Rodina si ale ještě přilepšila díky domku, který zdědil její manžel Martin Chobot. Nemovitost se nachází přímo v srdci Prahy.

Tak o takovém dědictví sní určitě spousta lidí. Trojdomek na pražském Novém Světě podle dostupných informací právě teď prochází rekonstrukcí, která by měla být hotová do konce roku. Dům podědil muzikant po svém dědečkovi, výtvarníkovi Vladimíru Suchánkovi.

Podle Blesku manželé u notáře stvrdili, že se domek stane jejich společným majetkem. Nemovitost se pyšní celkovou výměrou 114 m2 a nachází se v kouzelné lokalitě, v jedné z uliček vedoucích k Pražskému hradu.

Muzikant se prý snaží trojdomku vrátit původní podobu. To, jestli v něm pak rodina bude žít, nebo ho bude pronajímat, ale zatím není jisté. Kdyby ovšem manželé náhodou chtěli dům prodat, jednalo by se o sumu v řádech desítek milionů korun.

Reklama

Další články

Načítám