Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) vyrazila na filmový festival do Karlových Varů, a to hlavně za prací. V lázeňském městě měla totiž ve čtvrtek koncert, který si nenechala ujít spousta lidí. Mnozí z nich se mačkali v pořádném davu, jen aby svou oblíbenou hudebnici mohli alespoň na chviličku zahlédnout.

Dvojnásobná maminka přijela v odpoledních hodinách a hned se vrhla do práce. Napřed byla hostem populárního rozhovorového pořadu, který probíhá v rámci KVIFF. Později se přesunula do hotelu, kde se převlékla na nadcházející show.

Na koncert, který proběhl v rámci filmového festivalu ve večerních hodinách, oblékla volný zelený outfit, ve kterém rozvlnila své tělo.

Pro své fanoušky udělala pořádnou show, a to jak pěveckou, tak právě taneční. Vlasy měla rozpuštěné a rovnou na pódiu měla také větrák, se kterým si hrála jako Beyoncé. Po koncertu nedávala rozhovor pro žádná média, dokonce se nenechala ani vyfotit. Naopak si pak filmový festival užila v roli návštěvníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám