Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naším dalším hostem pořadu Superchat byla herečka Eva Podzimková (34), která nám ve studiu oznámila krásnou novinu. Brzy se stane dvojnásobnou maminkou. V rozhovoru s moderátorem Ondřejem Kočím tak více přiblížila své soukromí, ale i pracovní život.

V létě v roce 2022 se krásná herečka provdala za scenáristu Matěje Podzimka. Jak se manželé vůbec poznali? „Nás dohodili naši kamarádi. Přišlo jim to jako dobrý nápad a pak to přišlo jako dobrý nápad i nám,“ smála se herečka.

Evu od 28. ledna uvidí diváci televize Prima v seriálu Sedm schodů k moci, který je inspirován politickým prostředím po roce 2000. Setkala se někdy s předsudkem, že když si vzala scenáristu, má o role postaráno?

S tím jsme se nesetkali. My se seznámili už v nějaké fázi našich kariér. Přijde mi navíc fascinující, že páry působí jako tvůrčí dvojice, proč ne. Nenahlížím na to nějak špatně. My ale chceme být raději tvůrčí rodiče než tvůrčí dvojice v práci. O věcech se bavíme téměř každý den u večeře, ale držíme si každý své projekty,“ vysvětlila Eva.

A co má na svém muži nejraději? „Celý člověk, tak, jak je. Okouzluje mě jeho klid a jeho vnitřní síla. Dokáže mě úžasně uklidnit a pochopit a  dokáže vykouzlit pocit domova. A do toho je to ještě pěknej chlap,“ smála se herečka a lehce se červenala, protože není zvyklá o tomto tématu veřejně mluvit.

Manželé spolu vychovávají téměř tříletou dcerku Lotu a těší se na druhého potomka. Proč holčičku pojmenovali tak trochu netradičně? To i více ze života půvabné herečky se dozvíte v našem novém Superchatu. Pusťte si ho tady ve videu nebo na všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám