Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) se stala maminkou už druhého synka. Moderátorka odešla na mateřskou začátkem ledna, kdy na její místo nastoupila Terezie Tománková.

Když rodinu, tak pořádnou. Tímto heslem jako by se řídila Eva Perkausová. V listopadu loňského roku oslavila rok syna Killiana a teď už přivedla na svět druhé děťátko. Jasné bylo, že po druhém miminku toužila, protože i čas strávený s Killianem si velmi pochvalovala.

„Rok s Killianem mi přišel jak intenzivní měsíc. Opravdu to tak strašně rychle uteklo, že to není možný. Napřed jsem se teda rozkoukávala, první tři měsíce, ale pak už to bylo čím dál lepší,“ řekla nedávno v Showtimu. A ve stejném pořadu teď oznámila i to, že má Killian brášku.

Porod proběhl dle dostupných informací bez komplikací a nechyběl u něj tatínek, podnikatel Ivan Hecko. Otazník ale zatím stále visí nad jménem chlapečka. Nejen televizní diváci určitě netrpělivě čekají na to, jestli miminko dostalo také neobvyklé jméno jako jeho sourozenec. O tom ale Eva zatím mlčí.

Reklama

Další články

Načítám