Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když první dáma Eva Pavlová oznámila, že se na čas stáhla z veřejného života, aby byla na blízku vážně nemocnému mazlíčkovi celé rodiny, přálo kočce Micce brzké uzdravení celé Česko. Z Hradu ale přišla velmi smutná zpráva!

„Zdravím všechny spřízněné duše. Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku,“ uvedla na sociální síti před pár dny Pavlová.

Její přání se bohužel nevyplnilo. Podle informací deníku Blesk Micka zemřela. „Tuto otázku nechá paní Eva Pavlová bez reakce,“ uvedl deníku Petr Fučík z kabinetu první dámy.

„Mít zvířátko je radost, spoustu nám toho dávají, mnohdy bychom se od nich mohli učit, zároveň je to závazek. To, že se o ně staráme více v době, kdy jim není do skoku, je to nejmenší, co jim za jejich službu pro nás můžeme dát,“ dodala Pavlová.

„Micka je nalezenec a stalo se to tak, že jsme měli kdysi pejska. Jmenoval se Bob a já jsem Boba venčila tam, kde bydlíme, kousek pod Řípem. Bylo to 6. prosince a viděla jsem, že něco vyčmuchal, tak jsem se šla podívat, na co se tam kouká. A Bob tam vyčmuchal v závěji malé koťátko, které se tam nevím, jak vzalo. A protože byl sníh, tak jsme koťátko vzali domů, a od té doby u nás zůstalo,“ prozradila manželka prezidenta Petra Pavla pro iRozhlas.cz.

Reklama

Další články

Načítám