Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co si fanoušci první dámy všimli, že se poslední týdny neukázala na veřejnosti, přičemž k vidění nebyla ani na sociálních sítích, se Eva Pavlová rozhodla uvést vše na pravou míru. K osobnímu volnu měla velmi pádné důvody.

„Zdravím všechny spřízněné duše. Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat,“ nechala se slyšet na sociální síti.

„Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku,“ doplnila první dáma, která věří, že všechno dobře dopadne a že milovaný člen rodiny bude opět fit.

„Mít zvířátko je radost, spoustu nám toho dávají, mnohdy bychom se od nich mohli učit, ale zároveň je to závazek. To, že se o ně staráme více v době, kdy jim není do skoku, je to nejmenší, co jim za jejich službu pro nás můžeme dát,“ dodala Pavlová.

Její absenci jí lidé jistě odpustí, když k ní měla takový pádný důvod. Navíc se už 16. a 17. dubna se svým manželem Petrem Pavlem ukáže na veřejnosti. Společně se chystají na návštěvu Zlínského kraje.

Reklama

Další články

Načítám